Всеукраїнський науковий симпозіум: «Туризм ХХІ століття: реалії, виклики, перспективи»

13 IMG_9307-2– 14 травня 2016 року у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка було проведено Всеукраїнський науковий симпозіум: «Туризм ХХІ століття: реалії, виклики, перспективи».
Організаторами симпозіуму виступили: Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка; кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; Хмельницька обласна організація Національної спілки краєзнавців України; Центр дослідження історії Поділля Інституту історії України НАН України. У роботі симпозіуму прийняли участь науковці Вінниці, Львова, Івано-Франківська, Хмельницького, Меджибожа та Кам’янця-Подільського.IMG_9332
На засіданні наукового симпозіуму були заслухані наукові доповіді та повідомлення, в яких розглядалися різні аспекти і проблеми розвитку туризму в світі, Україні та Хмельницькій області на сучасному етапі в умовах кризових явищ, війни та поширення тероризму. Доповідачами симпозіуму пропонувались ідеї впровадження інноваційних технологій для стабілізації і розвитку туристичної галузі.

Всеукраїнський науковий симпозіум: «Туризм ХХІ століття: реалії, виклики, перспективи»
Прокрутка вгору