ОФІС ПІДТРИМКИ ВЧЕНОГО

14 грудня 2022 року відбулася онлайн-зустріч з науковцями Хмельницької області за координації Офісу підтримки вченого, що працює над реалізацією різного роду ініціатив та проєктів, що спрямовані на розвиток та інтеграцію науки та сприянню діяльності наукових та науково-педагогічних працівників України. Від Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на зустрічі були присутні провідний фахівець відділу наукової роботи, кандидат політичних наук Леся Руда та керівник відділу фандрайзингу, кандидат економічних наук Вероніка Буторіна.

Координатори зустрічі Елизавета Куликова та Анна Гакман ознайомили науковців з особливостями роботи Офісу та обговорили проєкт створення «Регіональних офісів підтримки вчених».

Інформативним було знайомство з сайтом (https://sso.org.ua/) Офісу та з особливостями планування наукової роботи за допомогою інтерактивного календаря, який можна самостійно доповнювати запропонованими науковими заходами, що сприяє інформуванню української наукової спільноти про заплановані заходи та проєкти.

Сайт Офісу підтримки вченого сприяє пошуку та розміщенню посилань для проведення наукових курсів, вебінарів та семінарів, допомозі в проведенні лабораторних досліджень в умовах воєнного стану (наприклад, проєкт «Scientists Coworking Center: Ваш робочий офіс у Києві» дає можливість безкоштовного бронювання місця для проведення наукових зустрічей в Києві чи здійснені наукової діяльності в умовах екстренних відключень електроенергії), пошуку та реалізації  міжнародних грандів тощо.

Модератори зустрічі запрошують науковців Хмельниччини до активної співпраці.

ОФІС ПІДТРИМКИ ВЧЕНОГО
Прокрутка вгору