Модернізація науково-дослідницької та проєктної діяльності в К-ПНУ: обговорення актуальних питань зі здобувачами вищої освіти

02 лютого в залі засідань К-ПНУ відбулася зустріч Наукового товариства студентів (слухачів), аспірантів і молодих учених зі здобувачами вищої освіти Університету Огієнка щодо проблем модернізації науково-дослідницької та проєктної діяльності.

Присутні обговорили шляхи активізації діяльності й співпраці молодих дослідників, зокрема голова  Наукового товариства Катерина Геселева  поділилася ідеями щодо оптимізації умов для науково-дослідної роботи та інноваційної діяльності здобувачів освіти К-ПНУ,  популяризації наукової діяльності серед студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених, залучення їх до реалізації наукових досліджень, проєктів, програм.

Керівник відділу наукової роботи Тетяна Франчук наголосила на значущості дослідницької діяльності в процесі професійної підготовки компетентного фахівця, важливості пошуку шляхів модернізації наукової та науково-дослідної діяльності здобувачів вищої освіти, розповіла про можливості участі студентів у проєктній діяльності К-ПНУ,  перспективи комерціалізації результатів наукових досліджень, оновлення умов проведення конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей тощо.

Голова профкому студентів, аспірантів та докторантів Юлія Штефанко повідомила учасникам зустрічі можливості участі здобувачів освіти в проєкті компанії Resources Studio, що пропонує молоді Університету Огієнка низку тренінгів для вдосконалення soft skills. Зазначила, що здобуття  «гнучких» навичок є актуальним ісприяє покращенню конкурентоспроможності фахівців на ринку праці.

Модернізація науково-дослідницької та проєктної діяльності в К-ПНУ: обговорення актуальних питань зі здобувачами вищої освіти
Прокрутка вгору