Засідання наукової ради

15 березня 2023 р. відбулося планове засідання наукової ради К-ПНУ.

Проректор з наукової роботи Світлана МИРОНОВА поінформувала членів наукової ради про нормативно-правові та розпорядчі документи у галузі науки.

Керівник відділу фандрайзингу Вероніка БУТОРІНА представила план дій з удосконалення роботи з апробації прикладних досліджень науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти у закладах освіти, у сфері економіки, на виробництвах; пошуку та співпраці з замовниками наукових досліджень.

Заступники деканів з наукової роботи та міжнародних  зв’язків охарактеризували стан організації роботи на факультетах/інституті з підготовки науково-педагогічними працівниками охоронних документів на твори.

Керівник відділу наукової роботи Тетяна ФРАНЧУК доповіла  про стан представлення на вебсайті університету, сторінках факультетів, навчально-наукового інституту української філології та журналістики інформації про діяльність наукових гуртків і проблемних груп. Члени наукової ради обговорили питання удосконалення діяльності наукових гуртків і проблемних груп.

За результатами наукової ради було ухвалено відповідні рішення.

Засідання наукової ради
Прокрутка вгору