Кандидат фізико-математичних наук Катерина Геселева-представник К-ПНУ на регіональній зустрічі Ради молодих учених Міністерства освіти і науки України

7 червня в приміщенні Департаменту освіти та науки Хмельницької ОВА відбулася  регіональна зустріч Ради молодих учених Міністерства освіти і науки України, участь в якій узяли директор Департаменту освіти та науки ОВА Дарія Басюк, голова Ради молодих учених Міністерства освіти і науки України Олеся Ващук, секретар Ради молодих учених Міністерства освіти і науки України Ірина Оплачко та представники рад молодих учених і наукових товариств закладів фахової передвищої та вищої освіти Хмельниччини.
У вітальному слові директор Департаменту Дарія Басюк зазначила, що саме освіта та наука вважаються  стратегічним резервом розвитку держави, суспільства, економіки та багатовимірним полем інтеграції у світову спільноту.
Під час зустрічі обговорили питання викликів і можливостей діяльності рад молодих учених, проблеми, пов’язані з підтримкою наукової та науково-технічної діяльності в країні, комерціалізацією та впровадженням розробок. Зокрема, представники РМУ при МОН  презентували проєкти РМУ при МОН, спрямовані на підтримку та стимулювання наукової і науково-технічної діяльності молодих учених в умовах війни.
Представники закладів освіти мали можливість обмінятись досвідом і презентувати роботу рад молодих вчених та наукових товариств своїх закладів.
Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка представила Катерина Геселева, кандидат фізико-математичних наук, старший викладач кафедри математики, заступник декана фізико-математичного факультету з наукової роботи та міжнародних зв’язків, голова Наукового товариства студентів (слухачів), аспірантів, докторантів і молодих вчених  Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, яка ознайомила присутніх із основними тенденціями розвитку науки в молодіжному середовищі нашого університету.
За результатами зустрічі були обрані кандидати до складу обласної ради молодих учених при Департаменті освіти та науки ОВА.
Кандидат фізико-математичних наук Катерина Геселева-представник К-ПНУ на регіональній зустрічі Ради молодих учених Міністерства освіти і науки України
Прокрутка вгору