Чергове засідання наукової ради К-ПНУ

05 червня відбулося чергове засідання наукової ради К-ПНУ.

Розпочала зустріч проректор з наукової роботи Світлана Миронова, яка поінформувала членів наукової ради про нормативно-правові та розпорядчі документи в галузі науки.Заступники деканів/директора з наукової роботи та міжнародних зв’язків доповіли про стан підготовки проєктів НДР до участі в конкурсі проєктів фундаментальних та прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок МОН України, що виконуватимуться за рахунок видатків загального фонду державного бюджету у 2025 році.

Голова Наукового товариства студентів (слухачів), аспірантів, докторантів і молодих вчених Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Катерина Геселева прозвітувала про діяльність товариства за 2023-2024 н.р.

Наприкінці зустрічі Світлана Петрівна поінформувала присутніх про результативність роботи наукової ради у 2023–2024 н. р. та проаналізувала готовність структурних підрозділів до державної атестації закладів вищої освіти в частині провадження ними наукової (науково-технічної) діяльності.

За результатами засідання ухвалили відповідні рішення.

Чергове засідання наукової ради К-ПНУ
Прокрутка вгору