Відбулося планове засідання наукової ради К-ПНУ

2 листопада відбулося планове засідання наукової ради К-ПНУ.

Порядок денний:
  1. Інформування членів наукової ради про нормативно-правові та розпорядчі документи у галузі науки (проректор з наукової роботи Миронова С.П.)
  2. Запровадження в К-ПНУ ефективної моделі менеджменту задля реалізації процесу комерціалізації науково-дослідної діяльності та формування дієвої системи наукових послуг (Керівник відділу наукової роботи Франчук Т.Й., Керівник відділу фандрайзингу Буторіна В.Б.)
  3. Про перспективи активізації діяльності Наукового товариства студентів (слухачів), аспірантів, докторантів і молодих вчених в структурі  наукової діяльності К-ПНУ (Голова Наукового товариства студентів (слухачів), аспірантів, докторантів і молодих вчених К-ПНУ Геселева К.Г., Голова ради студентського науковоготовариства Злотін Ю.).
  4.  Різне

– Обговорення проєкту методичних рекомендацій з перевірки монографій, підручників, навчальних посібників на академічний плагіат;

– обговорення рекомендацій та зауважень НАЗЯВО в процесі здійснення акредитаційних експертиз ОПП К-ПНУ, які стосуються наукової роботи

      .

Відбулося планове засідання наукової ради К-ПНУ
Прокрутка вгору