Науковий форум здобувачів вищої освіти факультету іноземної філології

24 травня 2023 року  в межах відзначення Днів науки-2023 в Україні на факультеті іноземної філології за ініціативи кафедри німецької мови було проведено науковий форум здобувачів вищої освіти «Сучасні аспекти та перспективні напрями розвитку науки».

На пленарному засіданні з вітальним словом до студентства звернулася декан факультету іноземної філології доцент Алла Хоптяр, яка підкреслила важливість наукового складника у підготовці висококваліфікованих випускників Огієнкового Університету.

Заступник декана з наукової роботи та міжнародних зв’язків, доцент Ольга Шаповал представила підсумки науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти факультету у 2022-2023 н.р.

Єлізавета Нетеча, очільниця наукового сектора студентської ради факультету іноземної філології, презентувала можливості реалізації наукових інтересів студентства (наукові гуртки, проблемні групи, ораторський клуб, наукові заходи різного рівня тощо).

Також подяками нагородили здобувачі вищої освіти, які досягли особливих успіхів у науково-дослідній роботі факультету.

Робота наукового форуму проводилася у форматі чотирьох дискусійних платформ: «Сучасні тенденції розвитку у галузі германської філології», «Інноваційні напрямки дослідження у методиці навчання іноземних мов», «Методика навчання зарубіжної літератури у ЗЗСО», «Англістика в синхронії і діахронії». Учасники представили наукові дослідження, які проводили впродовж навчального року. Загалом було виголошено 58 доповідей.

Науковий форум є успішним проєктом співпраці кафедр факультету іноземної філології зі студентською спільнотою. Його щорічне проведення – це свідчення невпинного дослідницького пошуку, народження нових ідей!

Науковий форум здобувачів вищої освіти факультету іноземної філології
Прокрутка вгору