II Міжнародна науково-практична конференція «Молодіжна наука заради миру та розвитку»

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича за ініціативи Ради молодих вчених, Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених, за підтримки Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України запрошує студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених (віком до 35 років включно, при наявності наукового ступеня доктора наук – до 40 років включно), до участі в ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Молодіжна наука заради миру та розвитку», присвяченій Всесвітньому дню науки, котра відбудеться в онлайн-форматі 8-10 листопада 2023 року.

Напрямки роботи конференції:

  • Біологія та охорона здоров’я
  • Гуманітарні науки та мистецтво
  • Економічні науки
  • Природничі та математичні науки
  • Суспільні науки
  • Технічні науки

Просимо потенційних учасників конференції до 2 жовтня 2023 року (включно) зареєструватися та подати тези виступу за посиланням. Зі зразком оформлення тез та інструкцією щодо реєстрації можна ознайомитися за посиланням. Всі прийняті тези будуть опубліковані у Збірнику матеріалів конференції (розміщуватиметься онлайн). Після завершення конференції кращі матеріали доповідей будуть рекомендовані до друку у фахових журналах Університету (за умови подання їх авторами у форматі статей, відповідно до вимог цих часописів).

Окрім активізації наукової діяльності молодих вчених, метою конференції постає благодійність. Суму організаційного внеску учасник конференції визначає самостійно. Всі вилучені кошти будуть спрямовані на допомогу Збройним силам України.

Ознайомитися з детальною інформацією про умови участі та контакти Оргкомітету можна за посиланням.

II Міжнародна науково-практична конференція «Молодіжна наука заради миру та розвитку»
Прокрутка вгору